dinner tapas

Op donderdag, vrijdag en zaterdag gaat de keuken open om 18u.

We serveren  fingerfood hapjes en onze heerlijke beruchte woeste pizza’s. Onze bar blijft op deze dagen open tot 23.15u.

ONze fingerfood hapjes (wij raden aan: 2pp)

Nacho’s (met fetacitrusdip, salsa en fijne groentjes) €9  GV

Provençale (tapenade, ansjovis, Gentse Ganda, olijven, kassjes, brood) €14

 

Bruschetta capponata €9  VEGAN

Zoete ui kroketjes met Tikka Veganaise €9  VEGAN

Groententortilla met Home made ketchup €8 GV

Mezzalunapasta van scamorza & aubergine, met gegrilde kerstomaatjes

en zwart olijvenpoeder €11

Pizza met tomatensaus, appel, blauwe kaas en thym (hoofdgerecht) €15

Tagliata van Holsteinrund met rucola en parmezaan €14   GV

Spare ribs in zoetzure saus €10   LV

Ceviche van zeebaars, met venkel, pompelmoes en granaatappel €12   LV GV

Scheermesjes in lookpersillade met vers stokbrood  €11   LV GV

Intoleranties, allergieën & glutenvrij dieet
Onze bereidingen kunnen licht wijzigen afhankelijk van het aanbod van de dag, vermeld daarom zeker je allergie of intolerantie aan onze zaalmedewerkers en/of bij je reservatie. Zo kan ons keukenteam hier rekening mee houden. Volg je een glutenvrij dieet? We hebben glutenvrij brood, vraag ernaar! We houden steeds rekening met contaminatie, maar er kunnen altijd sporen van gluten opduiken.