dinner tapas

ONze fingerfood hapjes (wij raden aan: 2pp)

Nacho’s (met avocadodip, salsa en fijne groentjes)  GV

Bordje Provençale (tapenade, ansjovis, Gentse Ganda, olijven, kaasjes, brood)  

Gebakken prei met courgette, romige feta en basilicum

Geroosterde bloemkool, koriander en harissahummus

Thaise noedel, in slahartjes met tofucrumble en pinda

Pizza van de dag, altijd vegi

Spareribs in zoetzure marinade, met honing, look en soja

Ravioli (3kazen en basilicum) van Pastati , met Amatricianasaus met spek

Kibbeling van Kabeljauw, met verse dileltartaar

Spicy zalmtartaar op crispy sushirijst

Intoleranties, allergieën & glutenvrij dieet
Onze bereidingen kunnen licht wijzigen afhankelijk van het aanbod van de dag, vermeld daarom zeker je allergie of intolerantie aan onze zaalmedewerkers en/of bij je reservatie. Zo kan ons keukenteam hier rekening mee houden. Volg je een glutenvrij dieet? We hebben glutenvrij brood, vraag ernaar! We houden steeds rekening met contaminatie, maar er kunnen altijd sporen van gluten opduiken.