dinner tapas

Avondmenu

Geroosterde prei met bonensaus en gepekelde chilli en saffraanolie

Gegrild witloof met bloedsinaasappel, rode ui, vegan feta en munt

Gebakken spitskool met misoboter en gefrituurde koolsnippers

Gefrituurde enoki paddestoel, met dasklookmayonaise

Frisse zalmtartaar met brushetta

Gebakken dorade met spinazie

Canard laqué met groene appelsaus

Bao bun met pulled pork

Gegrilde patatjes met groene kruiden (vegan) mayo

Coleslaw met seizoensgroentjes, vegan dressing

Reserveer via de website!

Intoleranties, allergieën & glutenvrij dieet
Onze bereidingen kunnen licht wijzigen afhankelijk van het aanbod van de dag, vermeld daarom zeker je allergie of intolerantie aan onze zaalmedewerkers en/of bij je reservatie. Zo kan ons keukenteam hier rekening mee houden. Volg je een glutenvrij dieet? We hebben glutenvrij brood, vraag ernaar! We houden steeds rekening met contaminatie, maar er kunnen altijd sporen van gluten opduiken.