dinner tapas

Op donderdag, vrijdag en zaterdag gaat de keuken open om 18u.

We serveren  fingerfood hapjes en onze heerlijke beruchte woeste pizza’s. Onze bar blijft op deze dagen open tot 23.15u.

ONze fingerfood hapjes

Bordje Americano: Nacho met zure room, salsa en cheddar, warm uit de oven: 10€

Bordje Provençale : 3 tapenades, ansjovis, jamon, olijven, focaccia, kaas: 14€

Patatas bravas: gegrilde aardappelwedges met looksaus en spicy tomatensausje: 9€

Traag gegaard buikspek: 12€

Gevulde gems met Thaïs gekruid varkensgehakt: 10€

Zoete aardappelfrietjes met mangomayonaise: 8€

Scheermesje provençale, met tomaat, look, peterselie en broodkruim (6 st): 10€

Vegan dumplings, handgemaakt door Rabot Dumpling House met sojawasabidressing: 13€

Gegrilde zomergroenten, met pijnboompitjes en balsamico: 9€

ONze woeste pizza’s

Steeds keuze uit 2 vegetarische pizza’s, met een fris slaatje erbij, wekelijks wisselend: 15€

Intoleranties, allergieën & glutenvrij dieet
Onze bereidingen kunnen licht wijzigen afhankelijk van het aanbod van de dag, vermeld daarom zeker je allergie of intolerantie aan onze zaalmedewerkers en/of bij je reservatie. Zo kan ons keukenteam hier rekening mee houden. Volg je een glutenvrij dieet? We hebben glutenvrij brood, vraag ernaar! We houden steeds rekening met contaminatie, maar er kunnen altijd sporen van gluten opduiken.