dinner tapas

ONze fingerfood hapjes (wij raden aan: 2pp)

Nacho’s (met avocadodip, salsa en fijne groentjes)  GV

Bordje Provençale (tapenade, ansjovis, Gentse Ganda, olijven, kaasjes, brood)  

Daikoncarpaccio met burrata, braambes, sesamolie en mirin

Gegrilde knolselder op erwtenhummus, naan en gepekelde groentjes

Calacourgette met soyayoghurtdille dip

Gebakken paddestoelen op indonesische wijze

Pizza van de dag (hoofdgerecht) altijd vegi

Zalmtaco met jalapenosalsa, komkommer en zure room

Gefrituurde visjes (sardines en sprot) met tartaar en citroen

Traaggegaard buikspek met ananassalsa en honing

Koolrolletjes met oosters gehakt, soya en gember

Intoleranties, allergieën & glutenvrij dieet
Onze bereidingen kunnen licht wijzigen afhankelijk van het aanbod van de dag, vermeld daarom zeker je allergie of intolerantie aan onze zaalmedewerkers en/of bij je reservatie. Zo kan ons keukenteam hier rekening mee houden. Volg je een glutenvrij dieet? We hebben glutenvrij brood, vraag ernaar! We houden steeds rekening met contaminatie, maar er kunnen altijd sporen van gluten opduiken.