dinner tapas
Op donderdag, vrijdag en zaterdag gaat de keuken open om 18u.
We serveren fingerfood hapjes en onze heerlijke beruchte woeste pizza’s. Onze bar blijft op deze dagen open tot 23.15u.
14/02: UITZONDERLIJK OPEN VALENTIJN! €55/pp
Dranken (apero, water, wijn, koffie) incl
Appetizer: Crispy tortilla met pulled oesterzwam en zure room
Starter: Romig pastinaaksoepje met olijfjes, truffelolie met crouton
Main: Melanzane a la parmegiana van aubergine met crisby bacon of tofu
Dessert: Aardbei/rabarber crumble met vanilleijs
ONze fingerfood hapjes (wij raden aan: 2pp)
Nacho’s (met avocadodip, salsa en fijne groentjes) GV
Bordje Provençale (tapenade, ansjovis, Gentse Ganda, olijven, kaasjes, brood)
Geroosterde knolselder met romige picklessaus en notencrumble
Siciliaanse caponata van aubergine met focaccia
Kleurige gegrilde wortelen met salsa verde, lokale geitenkaas en walnoot
Gerts tempura van oesterzwammekes
Romige vispan van Rode Poon, met champignon, prei en kokos
Vegetarische pizza van de dag
Coquilles op pastinaakcreme met salie en amandelcrumble
Witte pens van Mr Boudin met witloofchutney en boerenkoolsalade
Gepofte aardappel met bieslook, zure room en chorizocrumble
Intoleranties, allergieën & glutenvrij dieet
Onze bereidingen kunnen licht wijzigen afhankelijk van het aanbod van de dag, vermeld daarom zeker je allergie of intolerantie aan onze zaalmedewerkers en/of bij je reservatie. Zo kan ons keukenteam hier rekening mee houden. Volg je een glutenvrij dieet? We hebben glutenvrij brood, vraag ernaar! We houden steeds rekening met contaminatie, maar er kunnen altijd sporen van gluten opduiken.



