dinner tapas

Op donderdag, vrijdag en zaterdag gaat de keuken open om 18u.

We serveren  fingerfood hapjes en onze heerlijke beruchte woeste pizza’s. Onze bar blijft op deze dagen open tot 23.15u.

ONze fingerfood hapjes (wij raden aan: 2pp)

€9 Nacho’s (met fetacitrusdip, salsa en fijne groentjes)  GV

€14/€10 Provençale (tapenade, ansjovis, Gentse Ganda, olijven, kaasjes, brood)  

€8 *Kroketjes van rode biet en kikkererwt en dilleveganaise
€9 *Auberginewedges + miso, oosterse kruiden en limoen
€10 *Taco’s met gegrilde groentjes, munt & yoghurtsaus
€12 *Smeltkaasje Vacherin, met look, wijn en krieltjes
€15 *Pizza van de dag (hoofdgerecht) altijd vegi

€9 *Lamsgehaktballetjes met ricotta en Oosterse tomatensaus
€11 *Gerookte eendeborst met romige zuurkool met appeltjes

€9 *Gerookte forelfilet met waldorfsalade en gepofte quinoa
€11 *Linzendahl met curry en zeebaars, met naan

Intoleranties, allergieën & glutenvrij dieet
Onze bereidingen kunnen licht wijzigen afhankelijk van het aanbod van de dag, vermeld daarom zeker je allergie of intolerantie aan onze zaalmedewerkers en/of bij je reservatie. Zo kan ons keukenteam hier rekening mee houden. Volg je een glutenvrij dieet? We hebben glutenvrij brood, vraag ernaar! We houden steeds rekening met contaminatie, maar er kunnen altijd sporen van gluten opduiken.