dinner tapas

Op donderdag, vrijdag en zaterdag gaat de keuken open om 18u.

We serveren  fingerfood hapjes en onze heerlijke beruchte woeste pizza’s. Onze bar blijft op deze dagen open tot 23.15u.

  ONze fingerfood hapjes (wij raden aan: 2pp)

€9 Nacho’s (met fetacitrusdip, salsa en fijne groentjes)  GV

€14/€11 Provençale (tapenade, ansjovis, Gentse Ganda, olijven, kaasjes, brood)  

€8 *Patatjes met romige fetadip
€9 *Gefrituurde uienringen met chimmichuriveganaise
€9 *Brushetta met geitenkaasspread, gegrilde paprika en thym
€10 *Mediteraanse bladerdeegschijfjes, met paprika en mascarpone…
€11 *Romige burrata zwarte olijventapenade & Coeur de Boeuftomaat
€15 *Pizza van de dag (hoofdgerecht) altijd vegi
€7 *Boudin Speciale! Met Picco de gallo en BBQsausje
€12 *Hummus met oosters gekruid gehakt, druifjes en munt
€12 *Chillisoja kippeboutjes, met komkommerraita
€13 *Scampi met citroen/lookboter
€11 *Gerookte forelsalade, met granny smith en roze peperbes

Intoleranties, allergieën & glutenvrij dieet
Onze bereidingen kunnen licht wijzigen afhankelijk van het aanbod van de dag, vermeld daarom zeker je allergie of intolerantie aan onze zaalmedewerkers en/of bij je reservatie. Zo kan ons keukenteam hier rekening mee houden. Volg je een glutenvrij dieet? We hebben glutenvrij brood, vraag ernaar! We houden steeds rekening met contaminatie, maar er kunnen altijd sporen van gluten opduiken.