dinner tapas

Op donderdag, vrijdag en zaterdag gaat de keuken open om 18u.

We serveren  fingerfood hapjes en onze heerlijke beruchte woeste pizza’s. Onze bar blijft op deze dagen open tot 23.15u.

 ONze fingerfood hapjes (wij raden aan: 2pp)

Nacho’s (met zureroomdip, salsa en fijne groentjes)  GV

Bordje Provençale (tapenade, ansjovis, Gentse Ganda, olijven, kaasjes, brood)  

Maïsribben in chimmichurri met limoenaioli (vegan)

Gegrilde pompoen in rozemarijn en esdoornsiroop met romige cashewsaus (vegan)

Carpaccio van in miso gemarineerde portobello met pistachenootjes (vegan)

Hasselback aardappel in parmezaansaus met kruidenpesto

Vegetarische pizza van de dag

Bladerdeeg met hertenpate, gebakken appeltje en veenbessenconfijt

Meatballs in courgette/paprika roomsaus

Romige gerookte zalmmousse met licht gepekelde komkommer en toast

Gefrituurde sardines en calamares, met een sausje van Griekse yoghurt en citroen

Intoleranties, allergieën & glutenvrij dieet
Onze bereidingen kunnen licht wijzigen afhankelijk van het aanbod van de dag, vermeld daarom zeker je allergie of intolerantie aan onze zaalmedewerkers en/of bij je reservatie. Zo kan ons keukenteam hier rekening mee houden. Volg je een glutenvrij dieet? We hebben glutenvrij brood, vraag ernaar! We houden steeds rekening met contaminatie, maar er kunnen altijd sporen van gluten opduiken.