dinner tapas
ONze fingerfood hapjes (wij raden aan: 2pp)
Nacho’s (met avocadodip, salsa en fijne groentjes) GV
Bordje Provençale (tapenade, ansjovis, Gentse Ganda, olijven, kaasjes, brood)
Daikoncarpaccio met burrata, braambes, sesamolie en mirin
Gegrilde knolselder op erwtenhummus, naan en gepekelde groentjes
Calacourgette met soyayoghurtdille dip
Gebakken paddestoelen op indonesische wijze
Pizza van de dag (hoofdgerecht) altijd vegi
Zalmtaco met jalapenosalsa, komkommer en zure room
Gefrituurde visjes (sardines en sprot) met tartaar en citroen
Traaggegaard buikspek met ananassalsa en honing
Koolrolletjes met oosters gehakt, soya en gember
Intoleranties, allergieën & glutenvrij dieet
Onze bereidingen kunnen licht wijzigen afhankelijk van het aanbod van de dag, vermeld daarom zeker je allergie of intolerantie aan onze zaalmedewerkers en/of bij je reservatie. Zo kan ons keukenteam hier rekening mee houden. Volg je een glutenvrij dieet? We hebben glutenvrij brood, vraag ernaar! We houden steeds rekening met contaminatie, maar er kunnen altijd sporen van gluten opduiken.



