dinner tapas
Avondmenu
Geroosterde prei met bonensaus en gepekelde chilli en saffraanolie
Gegrild witloof met bloedsinaasappel, rode ui, vegan feta en munt
Gebakken spitskool met misoboter en gefrituurde koolsnippers
Gefrituurde enoki paddestoel, met dasklookmayonaise
Frisse zalmtartaar met brushetta
Gebakken dorade met spinazie
Canard laqué met groene appelsaus
Bao bun met pulled pork
Gegrilde patatjes met groene kruiden (vegan) mayo
Coleslaw met seizoensgroentjes, vegan dressing
Reserveer via de website!
Intoleranties, allergieën & glutenvrij dieet
Onze bereidingen kunnen licht wijzigen afhankelijk van het aanbod van de dag, vermeld daarom zeker je allergie of intolerantie aan onze zaalmedewerkers en/of bij je reservatie. Zo kan ons keukenteam hier rekening mee houden. Volg je een glutenvrij dieet? We hebben glutenvrij brood, vraag ernaar! We houden steeds rekening met contaminatie, maar er kunnen altijd sporen van gluten opduiken.



