dinner tapas

Op donderdag, vrijdag en zaterdag gaat de keuken open om 18u.

We serveren  fingerfood hapjes en onze heerlijke beruchte woeste pizza’s. Onze bar blijft op deze dagen open tot 23.15u.

 

14/02: UITZONDERLIJK OPEN VALENTIJN!   €55/pp

Dranken (apero, water, wijn, koffie) incl

Appetizer: Crispy tortilla met pulled oesterzwam en zure room

Starter: Romig pastinaaksoepje met olijfjes, truffelolie met crouton

Main: Melanzane a la parmegiana van aubergine met crisby bacon of tofu

Dessert: Aardbei/rabarber crumble met vanilleijs

 

ONze fingerfood hapjes (wij raden aan: 2pp)

Nacho’s (met avocadodip, salsa en fijne groentjes)  GV

Bordje Provençale (tapenade, ansjovis, Gentse Ganda, olijven, kaasjes, brood)  

Geroosterde knolselder met romige picklessaus en notencrumble

Siciliaanse caponata van aubergine met focaccia

Kleurige gegrilde wortelen met salsa verde, lokale geitenkaas en walnoot

Gerts tempura van oesterzwammekes

Romige vispan van Rode Poon, met champignon, prei en kokos

Vegetarische pizza van de dag

Coquilles op pastinaakcreme met salie en amandelcrumble

Witte pens van Mr Boudin met witloofchutney en boerenkoolsalade

Gepofte aardappel met bieslook, zure room en chorizocrumble

Intoleranties, allergieën & glutenvrij dieet
Onze bereidingen kunnen licht wijzigen afhankelijk van het aanbod van de dag, vermeld daarom zeker je allergie of intolerantie aan onze zaalmedewerkers en/of bij je reservatie. Zo kan ons keukenteam hier rekening mee houden. Volg je een glutenvrij dieet? We hebben glutenvrij brood, vraag ernaar! We houden steeds rekening met contaminatie, maar er kunnen altijd sporen van gluten opduiken.