dinner tapas

Op donderdag, vrijdag en zaterdag gaat de keuken open om 18u.

We serveren  fingerfood hapjes en onze heerlijke beruchte woeste pizza’s. Onze bar blijft op deze dagen open tot 23.15u.

ONze fingerfood hapjes (wij raden aan: 2pp)

Nacho’s (met fetacitrusdip, salsa en fijne groentjes)  GV

Provençale (tapenade, ansjovis, Gentse Ganda, olijven, kaasjes, brood)  

Lokale Ravioli met geitenkaas, thym, honing met rodebietensausje en verse vijg
Gegrilde aubergine mat kurkumatahinsausje en koriander
Spaanse Patatas bravas
Pizza van de dag (hoofdgerecht) altijd vegi

Oosters bonenslaatje met knapperige kikkererwtjes, paprika en wittebonenspread
Biologische rundstartaar met eitje en toppings
Lamskofte met komkommeryoghurtsaus
Scampi met kruidige paprikaroomsaus
Gewokte venusschelpjes in witte wijn met kerstomaat en peterselie

Intoleranties, allergieën & glutenvrij dieet
Onze bereidingen kunnen licht wijzigen afhankelijk van het aanbod van de dag, vermeld daarom zeker je allergie of intolerantie aan onze zaalmedewerkers en/of bij je reservatie. Zo kan ons keukenteam hier rekening mee houden. Volg je een glutenvrij dieet? We hebben glutenvrij brood, vraag ernaar! We houden steeds rekening met contaminatie, maar er kunnen altijd sporen van gluten opduiken.