Take away

LUNCH: MA-VRIJ

Niet reserveren, Afhalen tss 12u en 13u.

DINNER: WOENSDAG en VRIJDAG

Voor woensdag: reserveren tot dinsdag 12u. 

Voor vrijdag: reserveren tot donderdag 12u

Afhalen tussen 17u en 19u

Delivery service: +5€, enkel in Gent 5km rond Gent.

Levering tussen 18u en 19.30u

BRUNCH: ZATERDAG EN ZONDAG

Reserveren tot donderdag 12u

Afhalen tussen 10 en 11u

Soep: Geroosterde tomatensoep

Soep (incl croutons, 2pistolets, boter) : 1l: 10€

Soep (incl croutons, 2pistolets, boter): 0.4l: 6€

Soep (incl croutons, 2pistolets, boter) + side salad: 10€

Soep+hoofdgerecht: 20€

Hoofdgerecht: 15€/portie (incl 2 side salads)

  1. MOUSSAKA à la Jelle: met patatjes en lamsgehakt
  2. Vegi Tikka Massala met witte rijst, met bloemkool, tomaat, koriander, kikkererwt, kokos, gele courgette, oosterse spices …
  3. Green Goddess pizza, met basilicumricotta, gegrilde courgette, spinazie, provençaalse kruiden 

Dessert: 5€/portie

Chocoladetaart (glutenvrij)  /  Kaastaart met rode vruchten en speculoos     /    Worteltaart (vegan)

Brunch: 25€/pp

Croissant, chocoladekoek, 2x pistolet (wit en bruin)

Assortiment boter, choco, speculoospasta en confituur

Yoghurt, fruitsalade

Kaas & hesp (indien vegi, 2 soorten kaas)

Gravlax met gerookte zalm, zure room en dille (indien vegi, tomaat mozzarella)

Groen slaatje met dressing

Stukje vegi quiche

American pancake met ahornsiroop

Gekookt eitje

Kruidentheezakje

Smoothie

Al ons verpakkingsmateriaal is zo sustainable mogelijk, behalve de doosjes voor de oven. Graag indien mogelijk zelf zak en/of bestek voorzien. Soepdoosjes: kan je zelf blijven hergebruiken. Doosjes lunch: mogen bij compost. Deksels: mogen bij PMD. Bestek: mag bij compost.

Intoleranties, allergieën & glutenvrij dieet
Onze bereidingen kunnen licht wijzigen afhankelijk van het aanbod van de dag, vermeld daarom zeker je allergie of intolerantie aan onze zaalmedewerkers en/of bij je reservatie. Zo kan ons keukenteam hier rekening mee houden. Volg je een glutenvrij dieet? We hebben glutenvrij brood, vraag ernaar! We houden steeds rekening met contaminatie, maar er kunnen altijd sporen van gluten opduiken.