NIEUWS 

Alle Woeste nieuwsfeiten voor jullie op een rijtje:

Woest & VANIER – Korte keten
Lancering van het lokaal distributieplatform voor korte keten in en rond Gent.  VANIER is een online marktplaats waar professionals uit de horeca of handelaars lokale voedingsproducten kunnen aankopen, rechtstreeks van bij boeren & andere voedingsproducenten. Woest verzorgde de persvoorstelling van boer tot bord.

Woest & (H)eerlijk tafelen in Gent – 3/10/18 – Goed doel
Lekker eten in Gent kan elke dag, maar tijdens de Week van de Fair Trade (3-13 oktober), kan je ook overal (H)eerlijk Tafelen. Restaurants in heel Gent zetten een Fairtrade menu of maaltijd op hun kaart. Hét perfecte excuus om uit eten te gaan! Bij Woest eet je Fairtrade chocoladetaart met Oxfam chocolade en krijg je een eerlijk chocolaatje bij je hete kop Oxfam koffie.

Woest & Tafelen Met een Hart – 1/10/2018 – Goed doel
In het kader van Tafelen Met een Hart bieden verschillende restaurants van 1 oktober tot 15 november 2018 enkele suggesties met een hart voor kinderen en jongeren aan. In Woest betaal je voor elk soepje in die periode €0,5 extra, wij leggen ook €0,5 bij. Per soepje gaat er dus €1 naar het goede doel! De opbrengst gaat integraal naar Pedagogisch Centrum Wagenschot en vzw Stappen. Dit leverde €1093 op!

Woest & Culy.be – 26/09/2018 – Pers
“Wat ons vooral charmeerde aan Woest – naast het gezellige zonovergoten terras –  was hun aandacht voor streekproducten, wat je ook ziet aan hun samenwerking met de Gentse Ganda Ham.”

Woest & NSMBL.be – 20/09/2018 – Pers
NSMBL Hotspot: wild lunchen bij Woest in Gent. 

Woest & Feeling – 17/09/2018 – Pers
East, meet, work EN relax bij Woest in de Brugsepoort in Gent. 

Woest & Enchanté – 24/04/2018 – Samenwerking
Enchanté is een netwerk van hartelijke handelaars & burgers die kleine diensten aanbieden aan zij die hier nood aan hebben. Van een glas water tot een kop koffie, van een knipbeurt bij de kapper tot een plek om even uit te rusten. Zo wil Enchanté drempels verlagen, sociale muren slopen en van Gent een thuis maken voor iedereen. Bij Woest proberen we ook wat meer doen voor iemand die het echt nodig heeft. Een uitgesteld ontbijt of stukje taart, een glas water, een leuke babbel en een toiletbezoekje behoren tot de kleine diensten die we aanbieden.

Woest & vtwonen.be – 13/04/2018 – Pers
WOEST in Gent: meer dan een eettent. vtwonen.be kwam z’n woeste honger stillen bij Woest!

Woest & Oxfam – 15/02/2018 – Blog artikel
Woest: fair en authentiek. Omdat we geloven in eerlijke handel, hebben wij heel bewust voor Oxfam Fair Trade gekozen.

Woest & Tadabon – 27/08/2017 – Blog artikel
De Gentse Brugsepoort bruist met adresjes als WOEST en Café Congé. WOEST in de Drongensesteenweg is een nieuw walhalla voor foodies waar je niet enkel heerlijk en gezond kan lunchen en ontbijten, maar ’s avonds ook genieten van tapas. Zowel stijlvol en ruim ingericht vanbinnen, als voorzien van een mooie buitenruimte, inclusief strandstoelen in de zomer om heerlijke te loungen

Woest & De Hipste Adresjes van Gent – 27/04/2017 – Blog artikel 
Woest, een plek voor foodies waar je kan ontbijten, lunchen en tapas eten in de Brugsepoort.