ONZE WOESTE MENUKAART 
Van maandag tot vrijdag – Brunch buffet op zaterdag tot 14u.

Onze keuken is dagelijks open van 10u tot 14u30. Op woensdag, donderdag en vrijdagavond serveren we tapas om te delen van 18u tot 22u30. Op zaterdag serveren we een warm en koud brunch buffet voor €25 pp. Op die dag kan je niet a la carte ontbijten en reserveer je best een plekje om 9u30 of om 11u30. 

LUNCHKAART

ONZE LUNCHMENU’S
Soep + hoofdgerecht €17 
Soep + hoofdgerecht + dessert €20

Wekelijks heb je keuze tussen verschillende hoofdgerechten zoals een belegde toast, een gezonde seizoenssalade, een woeste pizza of puur comfortfood zoals een ovenschotel of pastagerecht. Deze zijn steeds €14. De soep van de dag is inmiddels een vaste waarde op onze kaart.

SWEET

 • WOESTE GOLDEN OLDIES
  • Glutenvrije chocoladetaart met rood fruit €5
  • Carrot cake €5
  • Huisgemaakt waterijsje €2,5
  • Schepijs €2
 • DESSERT VAN DE WEEK 
  • Mango kokostaart €5
  • Appelcrumble €5

BRUNCH BUFFET OP ZATERDAG

Op zaterdagen kan je tussen 09.30 u. en 14 u. aanschuiven aan ons brunch buffet. Die dag kan je niet a la carte ontbijten. Voor een vaste prijs (€25) wordt je zoete en hartige honger gestild. Inbegrepen: een glaasje versgeperst fruitsap per persoon en koffie en thee à volonté. Reserveer je plekje om 09.30 u. of om 12.00 u. via woestgent@gmail.com of op 09/278.07.78. Vermeld ook steeds of je een allergie of intolerantie hebt, zodat ons keukenteam hier rekening mee kan houden.

 • Brunch formule volwassenen €25
 • Brunch voor kindjes aan kleine prijsjes

TAPAS OM TE DELEN!

Op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we tussen 18 u. en 22.30 u. tapas. “¿Qué dice?” Tapas zijn kleine gerechtjes om te delen. Helemaal ideaal om samen met een groepje vrienden of je gezin van te genieten! We raden 2 hapjes per persoon aan om het equivalent van een volwaardige maaltijd achter de kiezen te hebben. Kies je favoriete uit de 12-tal tapas op onze kaart, of proef ze gewoon allemaal! Onze bar blijft op deze dagen open tot 01 u.

ONZE TAPASMENU
Voor €38 pp geniet je van een aperitiefje van het huis, 2 hapjes per persoon (chef’s choice), water à volonté, ½ fles wijn pp en een kopje koffie om de avond af te sluiten. 

Intoleranties, allergieën & glutenvrij dieet
Onze bereidingen kunnen licht wijzigen afhankelijk van het aanbod van de dag, vermeld daarom zeker je allergie of intolerantie aan onze zaalmedewerkers en/of bij je reservatie. Zo kan ons keukenteam hier rekening mee houden. Volg je een glutenvrij dieet? We hebben glutenvrij brood, vraag ernaar! We houden steeds rekening met contaminatie, maar er kunnen altijd sporen van gluten opduiken.