dinner tapas

ONze fingerfood hapjes (wij raden aan: 2pp)

Nacho’s (met avocadodip, salsa en fijne groentjes)  GV

Bordje Provençale (tapenade, ansjovis, Gentse Ganda, olijven, kaasjes, brood)  

*Opgeklopte ricotta/feta (Zuivelarij), gegrilde paprika & walnoot
*Gebrande babypaksoi, chillilookboter, agaveyoghurtsaus (soya)
*Berloumifrietjes (Zuivelarij) met daslookmayonaise
*Ovenschoteltje van aardpeer, boerenkool en prei, met filo

*Pizza van de dag (hoofdgerecht) altijd vegi

 *Kortgebakken steak (van de Natuurslager) met chimmichuri
*Tortilla’s met gyros, tzaziki en kruidige olie

*Makreel met peper, in roomsaus met broccolini
*Huisgerookte ansjovis op focaccia, met Coeur de Boeuf salsa

Intoleranties, allergieën & glutenvrij dieet
Onze bereidingen kunnen licht wijzigen afhankelijk van het aanbod van de dag, vermeld daarom zeker je allergie of intolerantie aan onze zaalmedewerkers en/of bij je reservatie. Zo kan ons keukenteam hier rekening mee houden. Volg je een glutenvrij dieet? We hebben glutenvrij brood, vraag ernaar! We houden steeds rekening met contaminatie, maar er kunnen altijd sporen van gluten opduiken.